Micropan Soluzione – svinjarstvo

Micropan Soluzione – svinjarstvo

Micropan Soluzione – svinjarstvo


tečnost za higijensko tretiranje prostora aerosolizacijom


MICROPAN Soluzione je biološki aktivator razgradnje organskog otpada. Sadrži odabrane mikroorganizme, enzime, esencijalna ulja, glukozu i fiziološki rastvor. Zajedničkim dejstvom bakterije i enzimi vrše razgradnju organskih ostataka u objektu (izmeta, mokraće, hrane), što doprinosi sanitaciji i deodorizaciji okoline i poboljšanju kvaliteta vazduha. Razgradnja organskih materija sprečava opstanak patogenih bakterija na površinama a samim tim i u vazduhu.

Tečni rastvor MICROPAN Soluzione se nanosi u obliku fino raspršene magle nekoliko puta dnevno u određenim vremenskim intervalima. MICROPAN Soluzione svojim delovanjem odstranjuje i sprečava nastajanje smrada i eliminiše ili znatno smanjuje broj prisutnih mikroorganizama kao što su gljivice, plesni i bakterije. Aerosolizacija se posebno primenjuje za preventivu respiratornih oboljenja.

Naročito tokom toplih dana kada je potrebno hladiti prostorije, koncentracija preparata se smanjuje uz produženje vremena raspršivanja. Time se u mikroklimu uvodi veća količina vlage koja pak odvodi višak toplote stvarajući prijatnije uslove na farmi.

Doziranje i način primene:

Preporučeno mesečno doziranje je 1 lit / 100m2 nanošenjem u obliku rastvora. Rastvoriti proizvod u toploj vodi u koncentraciji 3-5% (30 – 50 ml M. Soluzione u 1 litri vode) i rastvorom prskati nedeljno po podu, zidovima, drugim površinama i životinjama sa običnom prskalicom.
U slučaju izrazito loše mikroklime (amonijak, smrad) rastvoriti 5 -10% proizvoda i/ili vršiti češća prskanja. Prskanje se vrši i u prisustvu životinja bez ikakve opasnosti po zdravlje životinja i ljudi.
Micropan Soluzione se nesme mešati sa hemijskim proizvodima.

Preporučuje se kombinacija sa Micropan Normale, kada se vrše ređa prskanja.

Preuzmite brošuru u PDF formatu

Budite u toku
Prijavite se i budite u toku sa najnovijim informacijama o našim proizvodima.

Slični proizvodi

Izdvajamo iz ponude

Novilam

Zamena mleka za jagnjad i jarad. Generalne preporuke za primenu. Starost Broj obroka Količina mleka

Saznajte više

Eurocid

Spoj slobodnih i puferizovanih organskih kiselina za efikasno zakišeljavanje mleka, kolostruma i zamene za mleko.

Saznajte više