Micropan Soluzione – živinarstvo

Micropan Soluzione – živinarstvo

Micropan Soluzione – živinarstvo

Micropan® Soluzione (tečnost)

Higijenski tretman prebivališnih prostorija postupkom aerosolizacije.


MICROPAN Soluzione je biološki aktivator razgradnje organskog otpada. Sadrži odabrane mikroorganizme, enzime, esencijalna ulja, glukozu i fiziološki rastvor. Zajedničkim dejstvom bakterije i enzimi vrše razgradnju organskih ostataka u objektu (izmeta, mokraće, hrane), što doprinosi sanitaciji celog okruženja i poboljšanju kvaliteta vazduha.

Tečni rastvor MICROPAN Soluzione se nanosi u obliku veoma fino raspršene magle nekoliko puta dnevno u određenim vremenskim intervalima. MICROPAN Soluzione svojim delovanjem odstranjuje i sprečava nastajanje smrada i eliminiše ili znatno smanjuje broj prisutnih mikroorganizama u vazduhu kao što su gljivice, plesni i bakterije. Aerosolizacija se posebno primenjuje za preventivu respiratornih oboljenja.

Naročito tokom toplih dana kada je potrebno hladiti prostorije, koncentracija preparata se smanjuje uz produženje vremena raspršivanja. Time se u mikroklimu uvodi veća količina vlage koja pak odvodi višak toplote stvarajući prijatnije uslove na farmi.

Doziranje i način primene:

Preporučeno doziranje je 1 lit / 100 m2 u turnusu nanošenjem u obliku rastvora. Rastvoriti proizvod u mlakoj vodi u koncentraciji 1-5% (10 – 50 ml u 1 litri vode) i rastvorom prskati nedeljno po podu, zidovima i drugim površinama sa običnom prskalicom ili atomizerom. U slučaju izrazito loše mikroklime (amonijak, smrad) rastvoriti 5 -10% proizvoda i vršiti češća prskanja (svakodnevno).

Prskanje se vrši i u prisustvu životinja bez ikakve opasnosti po zdravlje životinja i ljudi.

Budite u toku
Prijavite se i budite u toku sa najnovijim informacijama o našim proizvodima.

Slični proizvodi

Izdvajamo iz ponude